A. Vogel Lenteweek: schrijf je nu in!

Morgen krijgen we 17 graden! Wat een vooruitzicht…..Het komt af en toe al dichterbij. Soms voel je het, tot in de toppen van je tenen. De winter verliest aan kracht, de lente komt er eindelijk aan!! Daar kan je alleen maar blij om zijn, toch?

Ik ben echt géén fan van de winter. Koude dagen, veel zieken, donker en grijs buiten…..I dont like! Gelukkig hadden wij een geheim wapen deze winter. Wij lieten alle ziektes aan ons voorbij gaan, met dank aan A. Vogel’s Echinaforce Junior. Een zuiver natuurlijk product voor het onderhouden van de weerstand van kinderen vanaf 2 jaar. Gewone vitamines geef ik mijn kinderen niet, omdat ze super gevarieerd en gezond eten. In principe hebben ze dus geen aanvullende vitamines nodig. Weerstand-onderbouwende dingen, zijn wel welkom.

De kauwtabletjes van A. Vogel hebben een frambozensmaakje en bevatten geen conserveringsmiddelen. Mijn kinderen zijn er dol op en eten elke dag vrolijk hun pilletje bij het ontbijt. Er zit ook Vitamine C in, wat zorgt voor extra ondersteuning. Ik ben er heilig van overtuigd dat het dankzij deze pilletjes (in combinatie met hun gezonde voeding)komt,  dat wij griep en ziekte- vrij de winter zijn doorgekomen.

Daarom was ik erg enthousiast toen ik een mailtje kreeg van A. Vogel. Zij starten binnenkort namelijk met een Lenteweek. Tijdens de Lenteweek leer je stap voor stap hoe je kan terugkeren naar de basis. Want dankzij de komst van E-nummers, voorverpakte maaltijden en vreemde toevoegingen is niets meer wat het lijkt. Vaak is zelfs voeding die gezond lijkt, helemaal niet zo goed als je zou denken. Verschrikkelijk gewoon. Je moet al echt goed opletten om het écht goed te kunnen doen. En daar wil de Lenteweek aandacht aan geven. Back to basics dus, terug naar écht eten, zoals eten bedoeld is!

Tijdens de 7-daagse Lenteweek zal je leren dat gezond eten én gemak hand in hand gaan. Elke dag zal je een mail ontvangen boordevol tips en inspiratie voor een gezondere levensstijl! Als je meedoet met de Lenteweek krijg je heel wat in ruil. A. Vogel beloofd je meer energie, lekker in je vel zitten en misschien zelfs wat kilootjes minder. En dat op amper 7 dagen tijd….Wat heb je te verliezen?!

Gezond eten hoeft helemaal niet moeilijk of duur te zijn. En je zal al snel merken dat je lichaam er blij van wordt. En wat is nu een weekje? Eén week zonder brood, pasta, alcohol, cafeïne en frisdranken. Een kleine adempauze voor je lichaam (en geest). Een ideale start om de lente fris in te zetten. Who’s in?

Praktisch:
Inschrijven is volledig gratis en kan makkelijk en snel via deze link. De Lenteweek zelf start op Maandag 23 Maart en gaat door tem zondag 29 Maart. Dus neem je agenda en zet je schrap! Deze lente bruis jij van de kracht energie.

Benieuwd wie de uitdaging aangaat. Ik lees het hier graag in de comments. En mensen met een blog kunnen misschien bloggen over hun ervaringen? Laat zeker een berichtje achter, dan kom ik tijdens de Lenteweek zeker eens kijken hoe het jullie vergaat….Succes!!!

7 gedachten over “A. Vogel Lenteweek: schrijf je nu in!

 1. Katleen schreef:

  Ooooh, wij doen mee! Wij kunnen de extra weerstand wel gebruiken. Alleen een week zonder mijn Cola Zero… dat gaat moeilijk worden.

  • jessie schreef:

   Komaan Katleen! Doen! Yes you can!!! Wat is nu één weekje?? En als ge gezond eet, gaat die goesting in frisdrank vanzelf weg! Ik merkte laatst tot mijn allergrootste verrassing dat het 1,5 week geleden was dat ik cola light had gedronken en ik had het niet eens doorgehad?!

 2. Sofie schreef:

  Ik heb me ook ingeschreven!
  Met 35 *zucht* te worden, had ik toch al beslist om eens voor ne volledige ommezwaai te gaan. Dus dit lijkt me een ideaal hulpmiddel!
  Ik heb mijn blogadresje er nog eens opgezet, maar ik blog al laaaaang niet meer. Wie weet herpak ik het dan wel, maar ga dat nog niet beloven 😉

  Ik ben benieuwd 🙂

 3. kris schreef:

  Echinacea gebruik ik al heel lang om de winter te doorkomen! En de lenteweek ken ik van vorig jaar!
  Het boek van Dr. Vogel was 35 jaar geleden al mijn gids !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *