Boek Review: Food sisters

“Ben jij een onverbeterlijke zoetekauw? Met de Foodsisters ben je daar zo vanaf”, zo schreef Libelle over dit boek. En dus voelde ik mij meteen aangesproken natuurlijk. Ik probeer zo veel mogelijk gezonder te eten en snacken, maar soms (vaak) is de drang toch zo groot hé.

Zeker ‘s avonds na het eten kan ik vaak niet weerstaan. En dus zit ik, zoals altijd, vol goede voornemens.  Om minder en beter te gaan eten. Nog vaker gezondere keuzes te maken, nog beter mijn best te doen om suiker zo veel mogelijk te bannen. In Foodsisters staan een hoop suikervrije recepten die in een mum van tijd op tafel staan en die gezond en voedzaam zijn.

Heb boek is super simpel, clean en mooi vormgegeven. De pagina’s  en recepten spreken echt aan. En, héél belangrijk: de recepten zijn duidelijk én simpel. Geen vreemde, onbekende ingrediënten, geen exotische (en dus dure) superfoods. Normaal, gewoon eten waarvoor je alles in de gewone supermarkt kan vinden. Voor iedereen die graag een paar kilo’s wilt kwijtspelen, maar toch lekker wilt eten.

Een gezonde suikervrije muffin, een healthy maaltijdsalade of een heerlijke groentelasagne…In Foodsisters komen ze allemaal aan bod. Ideaal voor iedereen die op een gemakkelijke manier wilt starten met een suikervrij leven (of gewoon een stap in de richting wilt zetten).

In het boek vind je eerst wat informatie over suiker en hoeveel je er van mag eten.  Voordelen van minder suiker te eten en tips om suiker te vermijden. Daarna volgen twee volledige weekmenu’s, super handig om meteen aan de slag te gaan dus. En daarna krijg je nog een hoop recepten voor een gezond ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten.

Lekker volledig dus en volgens mij een erg goed beginnersbsoek.
Foodsisters is oa te koop hier voor slechts 19,99.

9200000050670871

Een gedachte over “Boek Review: Food sisters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *