Boek review: On The Go van Rens Kroes

Rens Kroes…als je iets of wat bezig bent met healthy food, dan zal je haar wel kennen vermoed ik. Super bekend én populair in Nederland, maar ook hier in België staat ze op de kaart.

Bloedmooi, gezond en sportief. Wie wil er niet ruilen met haar? Dankzij haar happy & healthy lifestyle heeft ze heel wat aanhangers en eerder schreef ze al enkele boeken over haar powerfood.

Rens-Kroes-700x352

Met On the Go brengt ze nu een verzameling meeneemgerechten- recepten uit. Ontbijt on the go, inspiratie voor in de luchtrommel, salades en een aantal zoete recepten. Het kleine boekje verzameld maar liefst 50 recepten die goed voor je zijn en die je makkelijk mee kan nemen.

Het boekje ziet er super hip uit  (met een prachtig oranje randje!) en heeft een leuk formaat. Handig om in de bladeren en weg te dromen.  Een fijn boekje om in de hand te nemen. Qua lay-out ben ik alvast grote fan.

Het enige probleem bij Rens Kroes’ recepten is dat ik ze soms niet altijd even lekker vind (misschien een beetje té healthy en bio allemaal voor mij) én dat ik de porties vaak ook echt klein vind. Bij het maken van enkele hoofdgerechten uit haar vorige boek, hadden wij eigenlijk allemaal écht nog honger of hadden we écht het gevoel dat er iets miste in de maaltijd. Maar, ik blijf toch fan, want sommige dingen zijn wél echt lekker en verder improviseer ik meestal wat en gebruik ik haar recepten gewoon als basis.

Ben je wél een hardcode healthy foodie en/of fit girl dan zal dit boek zeker helemaal bevallen. Ik blijf blij dat ik het boek in huis haalde en maak er af en toe wat dingen uit.  Ik blijf ook super fan van haar gemengde notenpasta. MMMMM!!

On the go is te koop voor slechts 14,99 dus lang moet je daar eigenlijk niet over twijfelen, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *