Review: Echt Radmilo + give-away!

Er is weer een nieuw boek op de markt over gezonde voeding en levensstijl. Aangezien ik momenteel een echte addict ben als het op dat onderwerp aankomt, was ik dan ook héél blij toen ik een mailtje in de bus kreeg of ik interesse had in dit nieuwe boek?

IMG_4237

“Echt Radmilo: Mijn visie op voeding en Lifestyle.” beloofd een handleiding te zijn naar een gezond en lang leven. Ik was meteen getriggerd natuurlijk!

Radmilo Soda is in België niet zo bekend denk ik, maar in Nederland is hij één van de bekendste personal trainers van het land. Hij werkte oa mee aan het programma Obese (wat volgens mij hier ook wel’s uitgezonden is?). In z’n gloednieuwe boek verklapt hij al zijn voedings-en lifestyle geheimen voor een gezond en lang leven. En willen we dat niet allemaal?

Het is geen gewoon receptenboek, want Radmilo neemt je eerst mee doorheen zijn veelbewogen leven. Van zijn jeugd in Kroatië, zijn werk als kok in Nederland, als bokser….tot waar hij nu staat: eigenaar van een celebrity sportschool en personal trainer in tv-programma’s.

Hij beschrijft wat gezond eten is, hoe je in balans kan blijven en hoe je verouderingsprocessen kan afremmen. Bovendien vertelt hij hoe vermoeidheidsklachten kunnen worden tegengegaan, hoe je een suikerdip voorkomt en wat superfoods met je doen.

Op het einde kan je ook nog een aantal recepten vinden. Van lekkere slaatjes, quina recepten tot recepten voor detox smoothies. Het boek is fijn vormgegeven,  duidelijk en overzichtelijk. Hierbij een kleine sneak preview, maar wie méér wil weten: goed nieuws! Ik mag één exemplaar van Echt Radmilo weggeven aan iemand van jullie!

Daarvoor hoef je #Healthy enkel te volgen op Instagram en/of Facebook en hieronder een comment na te laten.  Meedoen kan tem Donderdag avond 20u. Succes!!

Sneak Peak:
FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender-3 FullSizeRender

 

15 gedachten over “Review: Echt Radmilo + give-away!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *