Smul ontbijtje van gebakken banaan/kokos/yoghurt

Tadaa!!! Hier zijn we weer!!

Met het opbergen van onze zwempakken, zonnecreme en vliegtuigtickets, is het ook hoog tijd om deze blog van onder het stof te halen. De blogvakantie viel iets ruimer uit dan vooraf gepland, maar hey: that’s summer for, toch? Go with the flow en onverwachte wendingen.

Om het goed te maken, vliegen we er meteen in met een topreceptje:  IMG_3107 IMG_3108 IMG_3109

Snel klaar, weinig ingrediënten en toch mega lekker en goed vullend…. What’s not to like?

Nodig:
Banaan
kokosbloesemsuiker
Kokosolie
Geraspte kokosschilfers
Griekse yoghurt (of kwark, of….)

Doen:
Pel de banaan en snij in schuine plakjes. Smelt wat kokosolie en bak de banaan. Bestrooi met de kokosbloemsuiker en draai om, zodat de suiker wat smelt. Laat elke kant een half minuutje bakken en bestrooi met de kokos schilfers. Laat even meebakken en klaar is kees! Super lekker met wat Griekse yoghurt.

Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *