Super lekkere banaangranola + boek review

Ja, ja, we zijn er nog! Nog altijd héél veel aan het experimenteren met Healthy food ook, alleen die tijd om er dan ook nog over te bloggen ontbreekt een beetje. Verbouwen, verhuizen met het werk, afkicken van de zomervakantie en wennen aan het herstweer hield me drukker bezig dan verwacht.

Maar dus: een nieuw recept, gekoppeld aan een boekreview om er terug in te komen. Deal?

Nodig (voor 1 persoon):
90g havermout
3 el pompoenpitten
1/4 tl kaneel
1 banaan
1 1/2 el honing
1 1/2 el kokosolie

Doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de havermout, pompoenpitten, kaneel en een flinke snuf zout in een kom. Prak de banaan met een vork goed fijn in een andere kom. Voeg de honing en de kokosolie toe en roer even goed door. Meng de twee mengsels goed bij elkaar. Zorg dat alles goed vermengd is. Leg op een bakplaat en bak een 20-tal minuten in het midden van de oven. Schep na 10 minuten alles eens goed om, zodat alles gelijkmatig gaart.

Super lekker!! Zeker als het nog een beetje warm is. Eventueel heel lekker met zelfgemaakte bramenyoghourt, maar voor dat recept moet je het boek dus kopen.

Het boek waarover het gaat, is mijn nieuwe favoriet van het moment: All-day breakfast– het allerlekkerste ontbijt- en brunchboek van Denise Kortlever.

IMG_5867

Een super tof boek vol geweldige recepten. In het boek kan je 6 hoofdstukken vinden, waarbinnen je recepten vindt binnen volgende categorieën: Let’s stay in bed, Up & Running, Lazy Weekend brunch, Healthy & Light, The day after the day before en ten slotte: Festive Mornings.

IMG_5866

Een favoriet kiezen is haast onmogelijk. Ik ben fan van elk hoofdstuk en ben vast van plan om élk recept uit dit boek uit te testen. Op het programma stonden al popovers met chocolade, de bananengranola en een soufflé-omelet. En serieus: hoe lekker ziet dit er uit?

IMG_5865

Eén ding is duidelijk: koop dit boek! Voor u zelf of een gelukkige onder de kerstboom. Je zal er geen spijt van hebben! Voor een luttele 20 euro is het van u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *