Super lekkere banaan-avocado shake!

Ik denk dat we een nieuwe favoriet hebben hier. Eén van de eerste dingen die ik maakte toen ik begon met m’n healthy obsession was een banaan-avocado shake. Een lekkere, romige shake van banaan, avocado en amandelnoten.  Ondertussen zijn we al wat ervarener en dus durf ik al’s meer te experimenteren. En toen kwam ik dus op deze versie met bevroren bananen.

Oh wat hebben wij genoten van deze smoothie! Ik moest het recept hier wel delen, want tis een echte favoriet geworden. Heerlijk als ontbijt, maar ook perfect mogelijk als vieruurtje of snack. De avocado maakt het geheel namelijk lekker romig. En door over te schakelen van gewone bananen naar bevroren bananen, wordt het geheel echt milkshake-achtig. Maar genoeg geleuterd, tijd voor actie:

Nodig:
1 bevroren banaan
1/2 avocado
1 th vanille extract
beetje kokos
1 glas amandelmelk

Doen:
Doe alles in de blender, mix  goed door, tot de bevroren banaan helemaal plat gemixt is en er zeker geen brokken meer zijn. Drink en geniet van een hele voormiddag met goedgevulde buik. Zalig gewoon!!

IMG_3853

Benieuwd of jullie deze ook zo lekker vinden? Nog even meegeven dat je de banaan best invriest als ie super rijp is en je vriest hem natuurlijk in nadat je hem gepeld hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *